Stronger Life

The snow!

God morgon mina fina stjärnor!
Vi närmar oss fullmåne, hur sover ni nu förtiden? Jag kan bara säga att jag inte blir påverkad av fullmåne när det kommer till min sömn, vad jag vet. Kanske man ska föra en liten journal på hur man sover för att ha mer koll? I alla fall, mycket känslor däremot men det är ju rätt naturligt med tanke på att min far går igenom både det ena och det andra där på sjukan. En stunden va det gallblåsan som var inflammerad men nu har det runnit till levern, tarmarna, magsäcken och smärtan är hög. Han får så stark medicin att han hallucinerar. Han blir så illamående att han kräks. Infektionen är så hög att han får feber. Och det hela bara fortsätter… Han är ju inte 50 år direkt heller så vi får se hur han kommer ur det här. För han är ju inte 90 heller så än har han några år kvar att leva.

Ute är det vackert. Vackert men kallt.
Jag fick upp 6:00 för att göra min yoga, meditation och äta min frukost i min egna stillhet. Det finns inget mer fint än att tända levande ljus och se ut i naturen, hur vitt och vackert allt är. Jag älskar snön (inifrån), för den lyser upp vardagen så mycket och pryder träden med ett härligt skydd av snö. 

Okej nu är det dags att komma igång med jobbet igen. Igår hann jag inte göra det jag ville göra men kanske jag hinner mer idag.

Dagens goals to do: 

*Träning, yoga, meditation
*Ät bra för guds skull !
*Må bra, så bra jag kan under dessa omständigheterna. Håll hoppet högt!

Ha en fin tisdag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.