Lär mig ta konsekvenserna – Stronger Life

Stronger Life

Lär mig ta konsekvenserna

Fredag! Det är äntligen fredag och jag är så trött! Jag blev kvar rätt länge med Tony Robbins föreläsning igår, eftersom den går live och från USA så blev det sent Svensk tid. Trött som ett as är jag men glad som en lärka. Det är helg och fredag, jag hoppas på att den här dagen ska gå bra. Vi väntar fortfarande besked från min fars läkare på om de vågar operera han eller inte. Men jag försöker att inte oroa mig, ingen idé liksom, att oroa sig utan att veta om det ens blir någon operation.

Idag väntar en otroligt massa jobb så det kanske inte blir så mycket på bloggen idag.
Dagens schema är:

Jobb, träning, jobb och samtal med pappas läkare, lite annat privat och sen klart. Sen är jag redo för en kväll framför teven med barnen och en massa mys.
Och eftersom jag åt fruktansvärt mycket onyttigt igår så hoppas jag på att hålla mig borta från allt som heter godis och snacks, idag. Inte mer än rätt, har man vräkt i sig en dag mitt i veckan så får man stå över i helgen. Korkat gjort men det är så jag är, tänker inte alls på vad jag stoppar i mig och när, sen inser jag att det var ju riktigt korkat gjort. Men då ska jag istället inse fakta och ta konsekvenserna.

Ha nu en fin fredag så kanske vi hörs lite senare

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.