Elektromagnetiskt skydd! – Stronger Life

Stronger Life

Elektromagnetiskt skydd!

En kristall jag har vart dag när jag jobbar framför datorn det är min Shungit. En skyddande, underbara och snygg amulett med livets blomma på, gjord av shungit.
Shungit är en kristallsten:
Shungit kommer från Karelen där den historiskt har använts för vattenrening, och den förekommer än idag i vattenreningsfilter. Använd shungitamuletten i perioder med mycket elektromagnetisk strålning, gärna i höjd med hjärt- eller halschakrat.
Sugen på att skydda dig från 5G och all elektromagnetisk strålning som vi får från bland annat mobiler, paddor, datorer och mycket mycket mer, då kan du klicka hem din amulett här eller en snygg shungit pyramid som du kan ha nära datorn när du jobbar.

Många kan vara skeptiska mot kristaller och stenar. Men jag resonerar såhär. Vad kan du ha att förlora på att testa? Det är inte dyra saker, vi snackar om en amulett för inte ens 200 kr. Mindre till och med. Att ta en fika på Espresso House för 95 kr några gånger i månaden kostar mer. Och då kissar du bara ut den där latten ändå. Men att ha ett skydd som möjligen funkar, ja då har du bara allt att vinna på det. Ett skydd såklart.

Jag chansar gärna. Tycker det känns tryggt och bra att ha min amulett. Och jag vill gärna ha pyramiderna också. En vid varje dator och även vid vattnet. Jag visste faktiskt inte att man använde sjungit för att rena vatten fören jag läste det på hemsidan. Kul att lära sig något nytt varje dag. 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.