Stronger Life

Drömmer om mina drömmar

God morgon mina änglar.!
Ny dag och nya chanser att göra bra jobb ifrån sig. Jag hann knappt jobba igår pga alla mötena men idag så ska jag se till att bli klar med en massa så att jag kanske har en chans att sluta lite tidigare.

Idag skulle jag vilja slipa lite på mina drömmar och mål. Vart är jag påväg och hur ska jag ta mig dit. Det finns en sak jag väntar på att lösa med maken här hemma. När jag har gjort det så hoppas jag på att ha en lösning för en rätt så stor sak som är väldigt avgörande i min framtid. Jag hoppas att det ska gå att göra som jag vill, det gäller att våga lite också.

Men jag blir mer och mer sugen på att våga ta steg och gå mot mina drömmar.
Jag är jättesugen på att se vart vi hamnar, jag är så sugen på framtiden, på att leva efter mina drömmar. Det är läskigt när man har barn, att kasta sig ut på olika saker och rubba ens trygghet och den vardagen man har byggt upp men bara för att man kastar om vardagen behöver det inte betyda att man har raserat sitt liv. Vi behöver nog sluta vara så dramatiska men det är bra att ha en viss säkerhet såklart.

En av mina drömmar. Att ha en utsikt från mitt hem, som tillåter mig antingen ta del av solnedgången eller soluppgången. Jag vill kunna se grönskan eller vatten. Men ändå inte bo i skogen och bara se natur, jag tycker om trafiken, bilar, livet. Jag vill inte ha tystnaden från skogen, sån är jag inte men något fint ska jag se.

Ja jag vet, kräsen och krånglig.
Nu räcker det, måste ta en kaffe och sätta igång min morgon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.