Så fästa har jag inte sett de förr – Stronger Life

Stronger Life

Så fästa har jag inte sett de förr

På ett sätt var det härligt att vakna denna morgon och ha mitt gym/yoga rum tillbaka (den som min far fick bo i medan han var här) men sen får jag veta att barnen tjatat hit han och bett och bönat att han ska sova här i natt och kommande dagar också om det går bra för oss. Herre Gud vad säger man?
Aldrig har jag sett barn så fästa vid sina morföräldrar som dessa två.

Idag hade jag hoppats lite på solsken men tyvärr. Saknar solen, saknar att vara ute och gå, min kondition har försämrats avsevärt mycket, läskigt mycket. Jag behöver förbättra den rätt snart. Det kan ju inte vara hälsosamt att vara hemma ett helt år och nästan inte rört sig alls. Kom igen liksom, kroppen kommer att stelna innan jag ens hinner dö.

Okej den här dagen har varit lång på något sätt. Tusentals möten, massa info, besök från olika håll, mina ögon svider som fasen och ändå har jag kvar lite saker jag skulle vilja kolla på men vi får se om jag ens orkar.

Hoppas ni haft en fin dag i alla fall.

Sov gott

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.