Stronger Life

Min fredag….

Wow, idag försöker min PMS ta över. Jag var på väg att bita av huvudet på två personer i min närhet men lyckades hindra mig genom att ta några djupa andetag. Ibland känner jag mig så oförstådd och ensammast i världen med att vara den person som gör allt tänkande.. lite väl höga tankar om mig själv kanske haha. Men det är som att jag kan se 10 steg framåt hela tiden och andra i min närhet, bara 3 steg max. Hur som helst, det är en sak jag kan tacka meditationen för. Att ha lärt mig andas och varva ner innan jag öppnar munnen, det räddar många av mina situationer i dagsläge.

Idag flyttar min far också. Han har bott hos mig ett tag eftersom hans lägenhet brann upp en aning. Han var på sjukhus i 1 vecka och sen hade han ingenstans att bo. Nu har han ett nytt boende, så vi hjälper han att flytta dit lite senare idag.

 

Själv har jag en härlig ceremoni som väntar idag. Cacao ceremoni i nymånens tecken. Jag har aldrig varit med på liknande grejer så jag ser fram emot att få ta del av ceremonin och få en insikt i vad det innebär att göra ceremonier. Egentligen skulle vi träffat i ett event nere på Södermalms center som de som håller i detta, har. Men med tanke på restriktionerna och allt så tar vi det online hemma hos var och en. Lite trist för jag såg fram emot att få träffa likasinnade systrar men nu får det vänta tills längre fram.

Nä nu ska jag äta upp min lunch och sen jobba lite till.
Dagens mål blir som de andra dagarnas mål, att klara av mina rutiner som innefattar yoga, meditation, träning, bra kost och vila. Meditation och kost är avklarat kan man säga, jag kommer inte äta bullar, chips, popcorn eller nått annat idag, vägrar, ska säga nej, tänker inte! Jag kan klara det här 😀

Tips to Avoid the Candy on Halloween – Stony Brook Medicine Target Fitness

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.