Stronger Life

Vi bär alla det lilla ansvaret

God morgon onsdag. Det är en härlig onsdag idag. Dags för nystart igen. Nymåne betyder nystart. Jag älskar såna här saker, jag har alltid dragits till det spirituella och jag bara älskar det. Denna morgon gjorde jag en sån härlig morgonritual med en bra meditation och yoga att nästan vad som helst kan hända idag och jag mår ändå så bra. 🙂

Dagens mål: 

Vilodag från träning men vill ut och promenera 30 minuter minst (på lunchen).
Kosten ska skötas hela dagen idag med, alla dagarna.
Sen vill jag hinna att läsa lite ur boken Soul Work.

Jag har som nyårsmål att när jag vill göra något smått en liten stund, så ska det kännas okej. Jag ”offrar” redan att gå upp tidigt utan att ens behöva det, bara för att hinna med yoga och meditation. Tränar på lunchen för att inte ockupera mina eftermiddagar.. så ja lite egen tid kan jag få tycker jag.

Vad gör du för att tune in i dig själv? För att må bra, för att starta dagen bra och se till att må bra? Eller gör du inget, utan vaknar upp, fixar dig och sticker till jobbet så snart som möjligt i all hast? Varken det ena eller det andra är fel, men jag tror att det är viktigt att ha ett eget ansvar till sig själv. Att se till att må bra, att ta ansvar för sin inre hälsa och mentala välbefinnande också.

Ta hand om dig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.