Stronger Life

Mina dagars planer

Jag vill må såhär bra igen, som jag gjorde den här sommaren

Den här veckan känns spännande och enligt horoskop om man tror på horoskop och astrologi så kommer den här veckan att bli kul. Jag har avbokat vissa saker för att undvika att röra mig för mycket där ute och har förberett mycket med att vara här hemma med mig själv och försöka lära mig att tänka mer på mig och sätta mig i första hand.

Jag tycker sånt är svårt när man har barn, för det är lätt att känna sig självisk men jag måste för jag kommer inte att må bra fören jag lär mig att respektera mig själv och värdesätta mina önskemål.

Idag är det dessutom fullmåne så det är en utmärkt tid att sätta nya intentioner och nya mål för 2021. Att skapa nya rutiner och det gör jag alltid med hjälp av min kristall malakit. En kristallsten som även kallas för ”the transformer”. Hjälper dig att förändra, bryta gamla vanor och tankemönster och skapa nya.

Min intention för den här månaden: 

Mina morgnar ska börja (fortsätta) med min yoga och meditation. 
Mina dagar fylls av jobb
Mina luncher ska innehålla träning
Mina eftermiddagar ska vara familjära 
Mina kvällar ska vara studier

Det kan vara lite svårt att ändra gamla vanor, att förändras rakt av men..
Det går, om man bara lär sig att inse vad som får en att må bra, vad som är bäst för mig och hela familjen.
Vi vet ju att om vi mammor, när vi mår bra, så mår övriga familjemedlemmar också bra. Men ändå är det så svårt att få med i praktiken som man säger. Att göra i verkligheten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.