Stronger Life

Dream & Do

God morgon bästa solstrålar! 

Upp med tuppen igen, nä jag går ju upp före tuppen för det är kolsvart ute när jag går upp. Kör på med min yoga som jag försöker utmana mig själv till att utöka lite i tid. Jag vill dessutom testa på olika saker så som Hata yoga, YinYoga och så mycket annat som det finns.

Men en favo jag har på morgonen är också min bok, ”Dream & Do”. En annorlunda almanacka som verkligen fokuserar på dina drömmar och mål i livet. Du får börja den när du vill, alltså den har inte en månad den börjar utan det är tomt för att du ska kunna fylla i det själv. Så du kan börja årets utmaningar, när du vill. Du får en massa sidor att fylla i så som ”vad du vill ha mer av detta år, vad du vill ha mindre av detta år, vad du vill åstadkomma det här året, vad du vill lära dig, Bucket list och så mycket mer. Jag älskar att jobba med mål, delmål och planering. Så den här boken var den perfekta nyårsboken för såna personer som mig!

Har ni något som ni gillar att göra på morgonen eller något som ni brinner lite extra mycket för, som typ en rutin?

Jag är glad att jag lyssnar på mig själv, att jag ger mig den här tiden, att jag satsar på mitt välmående för det är så viktigt. Vi har ju inte många liv direkt, jag vill gärna ta hand om min hälsa inifrån och ut.

Nu tänker jag gå och hämta en kopp kaffe, sätta mig framför arbetsdatorn och tjäna lite pengar. 🙂
Ha en riktigt fin dag denna tisdag.
Är ni lediga imorgon?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.