Stronger Life

Resume och framtid

Gott Nytt År mina stjärnor!
Gott Nytt 2021 !!

Hur var ert nyår? Hade ni det mysigt och fint eller körde ni all in med fest och hela köret?
Vi var hemma, som vi alltid är iof. Min mor kom över och åt middag här, kollade på lite tv, spelade spel och firade tolvslaget här. Men jag måste säga, att inte ha min far här var otroligt annorlunda och ensamt. Tomt utan honom när vi är så vana att han alltid är här med oss. Men som sagt, jag försöker tänka på att han ändå lever, han mår relativt bra men är kvar på sjukhuset. Året för honom började lite knäppt men samtidigt hoppas jag på att han ska få tid att reflektera över hur han lever sitt liv och kanske se det här som en lärdom och förändring.

Min lilla resume av mitt 2020 (som jag egentligen skulle gjort igår)..

Januari handlade om ovisshet. Nöje och njutning. Vi åkte till Spanien med barnen.

travel-familjeliv

Februari -mars handlade om en bomb som kom till världen, som släpptes ut i vår atmosfär och förändrade våra liv drastiskt över en natt och kommande dagar för hela året .. Vi ändrade om vår vardag totalt. Slutade kramas, umgås och började jobba hemma, isolerade. Många förlorade jobb och blev gravt sjuka men vi klarade oss och har klarat oss hela året.

April-juni: Vi började acceptera läget, att vi jobbar hemma och så här är det nu för ett tag framöver. Vi insåg att vi kommer inte åka till Spanien i år. Det kommer nog att vara förbud för resten av året.

Juli: Det började vända lite i juni så många bolag började flyga i juli och vi spontanbokade en resa till Torrevieja för att se vårt hem. Vi njöt i hela 10 dagar och solade varje dag. Med munskydd hela tiden men vi njöt ändå.

Augusti-december: Tillbaka hemma och njöt av att ha levt bra i sommar men ändå varit försiktiga. Resten av året har varit likadan hela året. Jobb, skola, ensamma hemma, träffat bara mor och far. Inte mycket mer har hänt, inte mycket mer har gått att göra.

Och här står vi, inför det nya året och många har höga förhoppningar och förväntningar över att 2021 ska bli så mycket bättre men släpper vi garden igen, som många gjorde under sommaren, så är vi tillbaka till ett 2020 även i det nya året.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.