Stronger Life

Kommer inte hem till nyår!

God dag mina fina månar!

Hur har ni sovit idag? Jag har haft det riktigt bra i natt, sov som en stock, utvilade och bra. Vaknade 7:30 och gick upp för att göra lite längre yoga på 20 minuter och min dagliga meditation för att tacka universum för allt härligt vi har i livet. För min fars hälsa, för änglarna vi har runt omkring oss, för vårt rena vatten, våra lungor som orkar syresätta oss varje dag, för att jag har mina föräldrar vid liv fortfarande och barnen får uppleva ett liv med morföräldrar (vilket jag inte fick). Vi har mycket att vara tacksamma för.

Min pappa är fortfarande kvar på sjukhuset under observation. Han kom in för att det var brand i hans lägenhet, han andades in rök och sen fick han feber under natten, testades för covid-19 men fick negativt båda gångerna. Sen har han haft ont i magen ett bra tag så kollade de upp det och det visar sig att hans gallgångar är inflammerade. Så nu står han kanske inför en operation. 🤦🏻‍♀️ Jisses vilket avslut på året. Men jag är inte ett dugg orolig, jag är bara positivt inställd.

Han har vård, han har det dessutom nära till hands, han får sköterskor som tar hand om hans hälsa, kollar upp lever, lungor, gallblåsan etc så mer säker kunde jag inte känna mig.  Däremot är det ju jättetråkigt att inte kunna vara med han på nyårsafton och att han ska behöva tillbringa nyår själv, ensam, i ett rum.. men som sagt, om man vänder på det och tänker positivt så inser man att hellre att han får offra en nyårsafton än att han får offra livet.

Nu ska jag gå och fixa köket, bygga upp lite möbler som vi köpte igår och sen ut på en promenad för att få frisk luft.
Ha en superfin dag denna onsdag, näst sista dagen och dessutom sista fullmånen för året!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.