Stronger Life

Tillbaka till mitt !

God morgon mina stjärnor! ✨

Nu börjar det hela närma sig, varje dag känner jag pirret inom mig. Egentligen inte för själva nyårsafton, inte för själva firandet utan för att få börja det nya året och se vad den har att erbjuda. Jag tycker om avslut på något sätt och jag älskar nya starter.

Apropå det så har jag hittat tillbaka till mina ritualer. Jag har börjat ställa väckarklockan igen och går upp, gör min yoga, mediterar och äter min frukost i lugn och ro innan hemmet vaknar till liv. Det är rena fröjden för mig, nästan som meditation det med, att äta frukost och dricka kaffe, bara det är som en egen meditation.

Jag ska sätta mig ner och försöka skriva ner skiss på mina nyårsmål inför 2021. På onsdag är det fullmåne och det är dags för mina ritualer med att släppa taget och planera in det nya. Det här livet är så mitt, jag njuter varje sekund.

Har du något som du verkligen brinner för, längtar till, njuter av?

Nu ska jag förbereda frukost för resten av familjen. Fixa lite mer kaffe och sen byta om till träningskläder för att köra mitt tisdagspass!

Sen är det ju så att jag brukar ta ner julen innan 1 januari också. Så sakta men säkert kommer jag dra ner julgranen och allt annat för att skapa nyårs känsla. För mig är det nya året ett nytt kapitel och då vill jag ha det clean hemma, så att den 1 januari handlar om att börja på nytt. Ut med julen och blicka framåt mot våren.. haha lite optimistisk kanske men det gör inget, blickar ändå framåt mot ljuset om vi säger så istället. 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.