Stronger Life

Riding in the wind

I samarbete med Ettansmopeder

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag skulle så gärna vilja ha en elcykel eller moped av något slag. Jag vill ju självklart helst ha körkort och bil men det är så dyrt och lång väg dit, i min takt går jag mot ettansmopeder istället och kanske hinner ta körkort till när barnen ska göra det haha.

Här i området finns det en hel del av grannar som har mopeder eller elcyklar, något jag suktat efter rätt så länge faktiskt. Jag har tänkt på att det skulle vara enorm besparing på tid tänker jag, att inte behöva passa en tid till bussen och slippa månadskort. Jag har rätt så nära till jobbet och kan ju till och med promenera 40-50 minuter dit. Men att få komma svävandes på en ettansmoppe eller elcykel hade ju varit maxat. Vilken känsla att ha en sådan enkelhet. För även om jag hade bil så hade det kostat skjortan, att parkera där. Men en moppe eller cykel kan man nog ställa inne i garaget tillsammans med de andra cyklarna. 🙂

Det finns otroligt snygga mopedhjälmar också, jag är ju lite av en sån person som gärna har något snyggt och inte bara något praktiskt och bra. Sen kommer ju självklart safty först men jag vill ju ändå ha snygga saker om det nu går. 😉 En mopenhjälm som jag gärna skulle vilja ha är den här rosa.

Ja jag vet inte, jag har lite att fundera ut. Än så länge så jobbar jag hemma, vilket ger mig lite tid att komma på hur jag ska göra sen när jag ska tillbaka till kontoret. Om jag ska fokusera på att fixa eget färdmedel eller fortsätta med buss eller börja ta promenader. Det är bara det där med flexen som stressar ihjäl mig, jag vill inte spendera 50 minuter för att komma in till kontoret för det är slöseri på flextid.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.