Stronger Life

Hitta ditt mindset

God morgon mina fina stjärnor!

Idag är det sista arbetsdagen för det här året, wohoo. Jag är i full planering av julen, nya året och alla de härliga målen jag vill sätta. Egentligen är det inte jättemånga nya, utan snarare slipa på de jag redan haft sedan förra året men inte fullföljt då pandemin satte livet lite upp å ner och på stopp. 🙂

Jag är glad att jag lärt mig att leva med orden ”ångra inget” i mitt huvud. Jag lever som jag kan och ångrar inte något alls. Jag kan finslipa men inte ångra, för allt som händer har alltid en mening, oavsett om det är hemska eller bra saker. Allt har en mening och även om jag inte förstår den just nu så litar jag på att det är för mitt bättre i livet. Och se på mig, visst är jag inte en stor framgångsrik business woman men jag har heller inte önskat mig vara det. Jag har det mesta av det jag vill och många gånger lite till. Det jag inte har, är sånt som jag ännu inte lagt ner tid på att jobba in heller, så inget att klaga där.

Livet behöver inte vara så svårt, man behöver bara hitta sin väg på något sätt. Hitta sitt mindset och se till att må bra även i de sämre stunderna.

Igår var jag i farsta centrum en sväng. Det var vansinnigt mycket folk måste jag säga. Inga bar munskydd nästan och inte jag heller. Jag gjorde det förut men har bestämt mig för att inte göra det mer. Jag tänker inte leva i rädsla men jag tänker ändå hålla avstånd, vara försiktig och inte utsätta mig för onödiga risker och detta är mest för att jag inte vill smitta ner mina föräldrar. Jag vill heller inte sprida smittan så därför tar jag mitt ansvar med att sprita händerna när jag går in och ut från affärer, går helst ensam och inte med hela skaran men jag tänker inte täcka munnen och näsan, för jag vill kunna andas. Låter kanske dumt, men jag börjar se på hela pandemin väldigt annorlunda numera efter att ha lyssnar på Anna Wood som pratar mycket om att vi bara blir rädda, uppskrämda och kontrollerade.. ja lite så tror jag också..

Men.. som sagt, jag tänker inte utmana ödet för det.
Ta hand om er, var försiktiga utan att vara rädda och ha nu en riktigt fin dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.