Stronger Life

Lucka nummer 17

Hur fungerade beredskapsplanerna under corona-pandemin? | Business Region  Göteborg

Pandemin tog och gav mig…… 

Jag tror inte att den här pandemin har tagit något alls från mig. Jag känner inte att den tagit varken min frihet, mitt jobb, min familj eller min sommar ifrån mig. Jag fick precis allt jag ville ha så jag har verkligen inget att klaga över gällande pandemin.

Det enda jag lider med som kan påverka mig, är min släkt i Colombia. De har haft Lock Down och det medför ju självklart att de inte kan jobba, utan jobb får de ingen lön och utan lön ingen mat eller nått av det man behöver som hygiensartiklar etc. Det får mig att må riktigt dåligt. Att höra att en av mina släktingars familj inte ens hade till frukosten en dag.. självklart skickade vi pengar.

Så nej jag känner inte att jag blivit ifråntagen något, speciellt inte när jag jämför med min släkt. Jag har allt och lite till, jag har min frihet, jag rör mig nästan som jag vill och är bara extremt försiktig. Men ingen eller inget kommer att ta ifrån mig min frihet.

Vad har den gett mig? 
Den har gett mig tid och en av mina högsta önskningar, att kunna jobba hemifrån.
1. Helt otroligt egentligen men jag har verkligen fått positiva saker av pandemin. Jag har tid att göra yoga och meditation på morgonen, det hade jag inte hunnit om jag varit tvungen att passa tiden till en buss och ska vara på jobbet 7:30-08 typ.

2. Jag har fått tiden att träna på lunchen, istället för att skynda mig hem efter jobbet och klämma in ett stressat pass på eftermiddagen och må dåligt över att jag inte ägnar min tid till barnen det första jag gör istället.

3. Det har gett mig som jag nyss nämnde, mer tid att enkelt logga ut och vara tillgänglig för barnen direkt, på en gång, handla mat, göra middag eller fixa med det jag vill. Jag har tid!

4. No more stress. Jag är inte stressad längre. Jag skippar stressen totalt. Just eftersom jag har allt nära mig.

Så jag har fått mer än vad jag förlorat, så jag har inte mycket att klaga över måste jag säga.

Hur känner du?

Detta är en del av Kajsons julkalender

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.