Stronger Life

Jag tänker inte må dåligt!

home home

God morgon bästa ni !! Idag vaknade jag med bra energi och mår kanonbra. Och idag ser det ut att bli en klar och fin dag dessutom, har ni sett hur himlen vaknade idag?

Jag sitter och lyssnar på härliga videon med motiverande energi och information. Jag blir allt mer och mer intresserad av yoga och meditation, det finns så mycket att lära och läsa om.

Jag har en liten jobbig känsla att det är jag som går på jullov nu på fredag men det är det ju inte, det är barnen som går på jullov, jag jobbar ju ända fram till julen!
Men jag tänker verkligen inte klaga, jag jobbar ju hemma! Jag är i sjunde himlen. 🙂

Så idag är det torsdag, dags för träning, ett nytt matschema för helgen så att jag är väl förberedd och sen ser jag mycket mys denna helg. Jag ska bara må bra, bara göra saker och vara med personer som får mig att må bra.

Och det härligaste är att jag börjat slipa på min nya vision board 2021, nya mål för nya året! Jag älskar att göra sånt.

Inte min vision board.. bild lånad från Px

I alla fall, denna dag kommer att bli bra, jag känner det på mig och det är vad jag kommer att göra den till. Jag vill inte må dåligt, jag vill inte få arga samtal, jag vill inte bråka med någon, jag vill bara må bra. Så idag bestämmer jag mig för att ha en bra dag!

Önskar dig också en jättefin dag, med klar himmel, solsken och mycket effektivitet. ?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.