Stronger Life

Stora hälsotestet

I samarbete med Medisera

Oj här sitter jag och tror att jag publicerat ett inlägg men det hade jag ju inte. Denna morgon gick jag upp senare och skippade yoga men körde på med min meditation, den släpper jag inte för något i världen numera känns det som.

I alla fall, jag åkte på fastande mage, in till Farsta Läkarhus för att ta blodprov gällande hälsan. I samarbete med Medisera så fick jag gå och göra ett hälsotest på ett av de karolinska laboratorium som finns lite överallt i landet. Det går väldigt snabbt, man beställer på hemsidan, det test man vill ha. Det kan vara allt från Covid-19, stora hälsotestet till något mer specifikt så som sköldkörtel test tex. Jag har testat sköldkörtel och stora hälsotestet tidigare och nu ville vi följa upp hälsan från förra året.

Jag kan tycka att alla borde ha koll på hälsan lite då och då, testa sig för att se om vi har brist på något, har för mycket av något annat och följa upp varje år. Det är ändå vår hälsa vi pratar om, något vi inte kan köpa oss nytt av, vi har bara en kropp, ett liv här och nu. Vi måste ta hand om den. Tycker ni inte?

strongerlife-fitness-kosttillskott

När du beställt på nätet så åker du bara på drop-in blodprov där du valt att göra ditt test. Efter någon dag får du sms om att ditt resultat finns nu redovisat av en läkare, i din journal på Mediseras hemsida. Man loggar in med bank-id och voilà så kan du se allt på skärmen.

Jag visar er när mitt resultat är klart, så att ni kan få en idé över hur det ser ut. Jag försöker följa upp varje år, just för att det är så viktigt för mig att veta om jag har vitaminbrist, ibland tror man det men utan att ha det, så det är inte jättebra att pumpa i sig med onödiga vitaminer och kosttillskott. Bättre att veta med säkerhet och dessa tester är ju tagna samt analyserade av läkare och vårdpersonal som är exakt lika giltigt precis som vilken vårdcentral som helst.

Ta hand om er och ha nu en jättefin dag.

mama-bloggare-unik-goals

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.