Time to order! – Stronger Life

Stronger Life

Time to order!

Upplevelsepresenter

 

I samarbete med Happy-day

Börjar närma mig julhandeln eller? Jag har redan börjat. Det här året vill jag verkligen inte ha det stressigt, jag tänker inte skäms bort barnen med julkalender, alltså att ge de 24 små saker varje dag. Jag tänker inte överdriva med köpen heller, jag tänker inte skämma bort familjen som jag brukar men miljontals prylar. Men jag tänker absolut skämma bort familjen med fina och minensvärda julklappar. Jag har redan hittat en del till barnen som jag vet att de kommer att gilla. Sen har jag valt ut en upplevelse från Happy-day som är mina favoriter inom upplevelser, till min far. Jag vet att han kommer att uppskatta den väl och det kommer att ge mig ett fint minna till mig också. Sen får jag inte glömma, apropå min far, att han fyller jämt i februari, så det kanske man kan spara till då, så blir det ett riktigt fint minne och mindre risk för att pandemin är som värst.
Min mor får en annan upplevelse men som hon ska göra tillsammans med mig och till maken får vi se.. han har fått så många fina upplevelser av mig genom åren, att man snart kan tro att jag tömt deras upplevelser, men riktigt så är det inte, de har hur många som helst. 🙂

Hyr en Privat Relaxavdelning för två

Slottsweekend

Med tanke på hur den här pandemin blir så vågar jag inte säga att vi kommer att fira alla tillsammans. Så ifall att vi inte kan det så har jag förberett att skicka hem julklappen till mina föräldrar, per post. Det är ett fint och bra sätt att gardera sig på att vi inte kan smitta ner de eller utsätta de för onödiga risker. Sen så är alla upplevelser giltiga upp till 3 år hos Happy-day just nu, med hänsyn till pandemin vi befinner oss i. Hur fint är inte det? Ge och ta, tycker det är fantastiskt.

Så, har ni hunnit lista ut några presenter till era nära och kära än?
Mitt mål är att bli klar med alla julklappar, i alla fall beställningen, till om två veckor. Tänk att ha allt klart sen, åh jisses så härligt det skulle vara.

Lets go. In och kika för att se vad ni hittar.
Jag har redan hittat matlagningskurser till mig själv, minimoto som jag önskar mig, saltspa (har alltid velat prova!), matlagning med grönsaker.. listan är lång.. men nu är det ju till de andra jag ska köpa julklappar, inte mig själv. 😉

Golfkurs med ett PRO

Minimoto

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.