Stronger Life

I am attracting

God morgon onsdag, jag vaknade och trodde det var tisdag. Jag gick upp som vanlig, har fortfarande mina tidigare morgnar. Gick upp 06:00 och gör yoga i 10-15 minuter och efter det mediterar jag i 10-15 minuter. Sen sitter jag med mina feel good card deck och skriver lite tankar och förväntningar för dagen.

Och idag är det en speciell dag för mig, jag kan inte gå in på varför än men så snart det gått i uppfyllelse så delar jag med mig av min glädje. 😉

Så nu ska jag ta en kopp kaffe, sätta igång med lite jobb och sen ska jag koncentrera mig lite på mina affirmationer, mina drömmar och jobba med de och mot de.

Det viktiga för mig idag, är att inte umgås eller prata med negativa personer innan mitt möte. Jag behöver bara positivitet i min vardag idag och tyvärr har jag några personer inom jobb och privat som är otroligt negativa. Men jag håller mig undan samtal tills lunch. 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.