Stronger Life

Julkalendern är igång- Lucka 1

Jajamänsan det är ju dags för årets Julkalender 2020! Jag har gjort den med Johanna Kajson och ser verkligen fram emot att få se vilka frågor jag ska svara på det här året.

julafton_christmas

Julkalenderns tema är ”Mina lärdomar” -Lucka nr 1

Det drömde jag om när året började

Ja det här året blev ju allt annat än vad många av oss trodde..
Jag mins att vi var så glada över att ha köpt på oss en lägenhet i Spanien och planerade att resa en massa till vårt nya hem i värmen, under året 2020. Jag skulle utbilda mig inom träning och kost, utvecklas både som person och inom kunskapen på jobbet och kanske även se över jobb i Spanien. Jag hade många planer. Men sen kom Corona. Och det behöver ju inte betyda att det är helt negativt heller.

Jag tycker om att se saker på ett sånt positivt sätt som möjligt. Vi hade bara bidragit med att förstöra planeten om vi hade fått som vi ville. Jag väljer hellre att göra smartare resor, kanske se över jobb där nere fast härifrån, så att jag mer strukturerat planera att dra i flera månader istället för någon vecka här och där.

Det positiva i allt med året har ju varit att jag funnits här mer för mina barn, för familjen, precis som jag alltid önskat mig. Jag har alltid velat jobba hemifrån och nu fick jag det. Jag har velat finnas här när barnen går till skolan och när de kommer hem och nu fick jag det. Allt har gått till det bättre för mig, sen att andra saker inte varit bra, ja så är det ibland. Det blir vad man gör det till och jag släppte garden alldeles för mycket. Det tar jag med mig och tar lärdom av.

En sak jag måste också påpeka är ju att vi ville flytta till lägenhet och tack vare de inställda resorna, så vågade vi oss på det här. Vi flyttade mitt i pandemin och är så glada här.

Jag är tacksam till året 2020.

detta är en del av Kajsons julkalender

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.