Stronger Life

Julpynt uppe

Vilken härlig helg det här blev. Mycket mys bland alla underbara ljus i hemmet. Mycket julbak, mys med barnen till en bra film och härlig julmusik. Och jag fick fina Black Friday priser också, jag passade på att shoppa en ny skrivare och en matberedare. Jag har velat ha en hur länge som helst, men vet inte varför jag inte köpt den, men nu va det fina priser på både skrivaren och matberedaren.

julafton_christmas

Hur som helst, God morgon på er! Härligt med måndag och ny vecka eller hur?

Massa nya möjligheter och nya mål att sättas. Nya visioner och vi är snart inne i december månad också. Sista november nu så det är dags för att göra en vision board 2021.

Igår satt jag med maken och snackade om framtiden .. vi hittade lite nya mål att kanske gå efter men inget vi ska ta tag i just nu. Men det är härligt att drömma sig bort och prata om nya mål ändå. För mig är livet all about goals och att nå de, resan dit och att njuta av de man uppnått. 🙂

Goals for this week:

-Yoga minst 20 minuter varje dag
– 4 timmars studier denna vecka
– förbereda bak inför helgen så att jag börjar med nyttiga snacks igen

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.