Stronger Life

Oh yes Friday!

God morgon Fredag. Oj jag älskar verkligen den här dagen, jag är så glad att det är fredag. Jag är så tacksam för den här veckan men jag är ändå redo att släppa taget om den. 🙂 Men vi har fått mycket fina nyheter kring jobb, andra möten och barnen.

-Idag är jag tacksam för att det är fredag. Jag behöver verkligen helg, behöver ta det lugnt och sova ut.

-Idag är jag också tacksam för att jag har mina två barn, friska och krya. Så mycket

-Idag är jag mycket tacksam för att min man fick ett nytt jobb och har alltid haft en sån tur med sina jobb, han har aldrig varit arbetslös utan har alltid tagit första bästa jobb han fått för att komma bort från att vara arbetslös. Engagerad och prestigelös, stark och säker, det är min man. Så stolt över honom.

-Idag är jag så tacksam för det jag lärt mig denna vecka, för vi lär oss nytt hela tiden. Och den här veckan fick jag flera saker bekräftade som hade med mig själv att göra. Att växa och mogna, det är något jag mår mycket bra av att göra .

-Idag är jag mycket mycket tacksam till min yoga och meditation som jag ändå håller i gång varje morgon och kväll (meditation). I går fick jag smaka på hur det är att inte ha utövat yoga på två dagar och det var ingen enorm smärta men det va inte samma smidighet.

Känner du dig lite tacksam för något speciellt denna fredag?
Dela gärna med dig.
sprid glädje och sprid tacksamhet, det kostar inget. 🧡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.