Lite smått – Stronger Life

Stronger Life

Lite smått

Det är ju black Friday och ni kanske hade förväntat er att jag skulle bomba med inlägg om rabatter men vet ni vad, det tänker jag inte. Jag tipsar om det jag tycker är fint, nice, vill ha eller som jag tror ni skulle uppskatta. Jag tipsar om sådant som jag tycker om verkligen. Men att hetsa till att folk ska shoppa järnet, det vill jag inte. Det är alldeles för många personer i det här landet som har problem med krediter och skulder överallt. Så jag vill inte bidra för mycket med det. Samtidigt som jag tycker att var och en har ett eget ansvar och att man inte kan lägga skulden eller ansvaret på influensers alls faktiskt. Det är som att skylla alkoholproblem på tv-reklamen, nä det gör man ju inte. Eller matproblem för att de suktas på tv. Alltså ansvaret bär vi ju själva.

Men i alla fall, något jag faktiskt vill tipsa er om, är hälsa och träning.. något jag älskar att skriva om. 🙂

Healthwell är ett jättefint märke som är Svenskkosttillskott alldeles egna produkter. Och ni vet ju redan vad jag älskar att ta varje morgon till min frukost.


Vitamin B-12 // Magnesium // Vitamin D // kolloidalt silver ( i mitt vatten varje dag)

 

Stronger

Stronger som också är ett av mina favoritmärken när det kommer till träningskläder och numera barnens också.. Har just nu otroligt fina Black Friday reor. Jag vet att lillan länge har önskat sig Stronger tights så jag klickade hem ett par i julklapp.

Fitnessguru, där beställer jag gärna mitt proteinpulver om det inte är från Mammafitness. Fitnessguru har nu fina erbjudande på olika viktpaket, gå upp eller gå ner, eller godis eller personligt proteinpulver anpassat för just dig, det är en kul och bra grej att testa nu när de har BF priser.

Kommer jag på fler saker att tipsa om så kommer ni få höra från mig.. 😉
Eller om ni vill ha fler tips inom en viss kategori så tveka inte att meddela mig.

Ha en fin fredag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.