Stronger Life

Den magiska morgonen

God morgon Tisdag. Min ljuvliga morgon som jag njuter av så mycket jag kan, varje morgon. Bästa stunden på hela dagen. Att få höra lugnet, tystnaden, njuta av sin egna tid och höra ens tankar. Att ha tid för att fokusera på det man vill åstadkomma under dagen, sätta målen för denna dag och ladda med härlig och bra energi. Finns det något bättre sätt att börja morgonen på? För mig är det här ett jättehärligt sätt i alla fall.

Mina frukostar består alltid av att börja med gröt och sojadryck i som är så smooth och god. Honungsmelon för att ge sötman till gröten så undviker man socker och honung. Och en nybryggd kopp kaffe. Mums.

Att se solen stiga upp, att se morgonen gry, att se dagen vakna. Att se grannarna tända sina ljus, gå upp, gå runt. Det är mysigt på något sätt. Låter det konstigt?

Home

Att meditera varje morgon och komma ett steg närmre till att höra sin innersta röst, vad man brinner för, vad man vill i livet, vad man är menad att göra. Det är mitt mission, att höra och lista ut vad jag ska göra. För att jobba på det jobb jag gör nu, hela livet, är inte min mening. Jag ska göra mer, jag ska göra annat och det är dags att ta tag i sånt nu.

Vi är skyldiga oss själva att göra det vi kan för oss själva. Att ändra på det vi inte vill ha, att jobba mot en lyckligare vardag, att ändra på det som inte känns hundra procent bra.

Nu kör vi, förändringen som ger oss ett bättre 2021.

positivemind_vibrasbuenas

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.