Saker att göra – Stronger Life

Stronger Life

Saker att göra

Hello lördag, i natt sov jag precis lika dåligt som natten innan och natten innan det. Jag vet inte vad det är som händer men jag sover otroligt dåligt var och varannan natt. Så idag är jag trött, känner mig sliten eller så är det för att man slappnar av mer när man är ledig och det känns av mer då.

Hur som helst, vad kan man göra denna helg då? Undvika badhus, gym, shoppingcentrum, museum.. vad kan vi göra? Vad gör ni? Svårt att bara vara hemma när man jobbar hemma hela dagarna, jag behöver komma ut.

Mitt sätt att ta ut den frustrationen på, är att börja möblera om. Så i denna stund tänker jag att jag ska fokusera på mig och mitt hem.

Saker att göra idag: 

-vision board 2021

-till källaren och ta fram jullådan för att gå igenom vad som ska upp nästa helg

-rensa ut och sälja, slänga, skänka onödiga saker så att man försöker leva minimalistiskt

Berätta gärna om din lördag/helg. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.