Stronger Life

För tidigt att planera??

God morgon FREDAG!! Oj vad jag har längtat. Idag jobbar jag också bara halvdag för att vara vabbig med dottern. Sen har jag ett ärende också, fast det är på mycket senare eftermiddag och då få min mamma komma över och passar barnen för maken är borta på annat jobb. Åh apropå det, allt verkar vara så spännande nu inför nya året. Vi vet inte alls hur det kommer att bli, vad som kommer att hända eller hur vår framtid 2021 kommer att utspela sig. Men jag är ganska säker på att det kommer att bli superfint och bra.

Jag känner att jag håller på att växa enormt mycket, mogna inom mig själv, växa spirituellt och på ett andligt sätt också. Jag ser fram emot att se vem jag växer fram till att vara 2021.

Redan nu har jag börjat spåna lite på mitt vision board 2021. Jag har inte gjort den men jag har skissat fram ett. Varje år säger jag att jag ska göra det men ändå tar det en sån tid att verkligen ta tag i att faktiskt göra den. Det här året tänker jag göra den i december redan, så att den är klar inför nyår.

Igår kom första snön, nästa helg är det redan första advent och plötsligt står vi där, inför nyår.Jag känner ingen press alls över nyår, inga fester, inget alls. Vi kan inte resa, vi kan inte festa, vi kan inte samlas en massa personer så varför oroa mig över något som inte går. Vi kommer att göra det bästa av situationen ändå, njuta av varandras sällskap och göra en nyårsritual med mycket visualisering på nya året. 🙂 Längtar redan.

Men först tar vi hand om denna fredag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.