Stronger Life

Jag vill ha mer och mer och mer

Min inspirerande morgon. Det var lite tyngre att gå upp tidigt idag men ändå kände jag att jag måste, för jag vill ha kvar min rutin med yoga och meditation varje morgon och sen få sitta och mysa för mig själv innan familjen vaknar till liv. Den stunden betyder jättemycket för mig, jag mår så bra av det. Och något som får en att må bra, är värt att hålla kvar vid.

goodmorning

Igår hade jag ett sånt flow med min yoga, att jag bara ville köra på mer och mer. Jag älskar känslan av att vara lite mindre stel. Jag älskar känslan när man märker av att det hjälper med yoga och att man får något utav det jobb man anstränger sig att utföra varje dag. Plötsligt ville jag lära mig mer om yoga, meditation, spiritualitet och en massa annat. Jag vill ha tid att träna mer yoga, ha längre meditationer och läsa en massa böcker inom spiritualism och mycket annat. Men så fick jag en sån där konstig känsla att jag bara ville säga upp mig på dagen, för att skapa mig all den där tiden. Hemskt men sant.

Jag skulle ju aldrig göra det på riktigt för jag har ju ett ansvar till både mitt jobb och mitt hem. Att driva in en del av inkomsten och det vore enormt oansvarigt. Men jag säger bara att jag fick en sån lust. Det är lite jobbigt att ha en sån hunger på att lära sig mer inom ett ämne.

Har ni aldrig känt så förut? Att du plötsligt brinner för ett ämne så hårt att du vill bara stanna upp tiden, säga upp dig, stänga in dig i hemmet för att ha all den där tiden att läsa om det?

Jaja, back to reality, dags för jobb 🙂

Ha en fin dag, ta hand om er och God morgon på er!

intentional living \ setting intentions \ power of intention \ intention quotes \ what are your intentions

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.