Stronger Life

Det här blir tungt!

Min lilla stackare. Mitt lilla knyte som ligger här hemma med feber. Och för bara en vecka så satt vi vid köksbordet och sa att ”vad friska vi har varit länge. Men så kom febern. ??‍♀️

Ja ja, det är vad det är. Jag valde att ha båda barnen hemma för idag men ganska tidigt igår så separerade vi på syskonen och eftersom vi har sovrum på varsitt håll i lägenheten. Eftersom maken var hemma igår av andra anledningar, så fick han vara ute med storasyster och jag var hemma med lillasyster.

Jag sov i barnens rum och storasyster med pappa E. Känns konstigt att inte se varandra eller ens höra varandra. Men det är vad som behövs för att inte hela familjen ska behöva bli sjuka. Och inte ens då är vi säkra. Men det sköna är att vi har som sagt sovrum som är tvärs över hemmet, sen har vi två badrum, så vi kan isolera oss från varandra utan några som helst problem.

Jag tror att det tuffaste är nog för de här två. De är såna fina syskon, jättenära varandra och klarar knappt av att inte vara tillsammans. De nästan sitter ihop, som tvillingar eller som min mamma säger, siameser. Som sitter ihop. De är verkligen bästa vänner. Herre Gud vad jag är tacksam för dessa två. För deras relation till varandra, för att de är så underbara ihop och mot varandra. Bästa vänner för alltid, hoppas jag. ??

Nu gör vi vad vi kan och det bästa av situationen. Det otroligt tråkiga nu, är att inte kunna få se mina föräldrar på ett bra tag. Usch, det är tungt. ?

Ta hand om er, på bästa möjliga sätt. ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.