Boost inför höst och vinter – Stronger Life

Stronger Life

Boost inför höst och vinter

God morgon!! Lillan stannade hemma idag för hon mår illa. Undra vad det kan vara. Jag blir rädd så fort det börjar kännas va något. Det är enormt stor bortfall i skolan också, de har mer än 20 i personalen som är borta. Men det sjuke är att några dagar senare så är vissa av de tillbaka! Det blir jag arg på. Men idag är båda hemma just in case. Så fort jag nyser (vilket jag gör varje dag) så stelnar jag till och känner efter ifall det är något mer. Jisses, paranoind delux. haha nä då, så illa är det inte men jag är inte taggad på att bli sjuk. En kollega är sjuk just nu och hon har så fruktansvärt ont i kroppen och har noll energi säger hon, inte kul att må så. Jag gör vad jag kan och tar det jag kan ta för att boosta mig…

Bra mot immunförsvaret, dessa tider behöver vi boosta kroppen lite extra. Med tanke på att kylan är på ingång också, snön är runt hörnet nästan och vi går mot snorigare och snorigare tider (för att inte ens gå in på pandemin). så jag gör vad jag kan för att ta hand om mig. för mig är det en självklarthet att ta mina vitaminer varje morgon och boosta kroppen med en massa ingefära, gurkmeja och omega i smoothies och tablettform. Det finns flera sätt att få i sig de vitaminer och mineraler man behöver. Det bästa är alltid via föda men äter man inte tillräckligt av de saker som krävs så är kosttillskott ett bra alternativ.

Boosta immunförsvaret med kitet-> IMMUNBOOZT paketet
Kom ihåg att ange rabattkoden DIDI25 så får du 25% rabatt på allt hos Protein.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.