Stronger Life

Dagens tips!

Att sitta i en massa möten mitt på dagen, gör att jag många gånger kan missa mina lunchträningar. Men istället för att känna att jag skjuter upp det till dagen efter som jag många gånger gör och då blir det inget av det.. så gör jag så att jag istället tränar under samma tid som mötet om det är ett möte för att bara lyssna. Men om det är ett möte där jag behöver prata så tar jag mina laddande snacks under mötet och när det slutar så tar jag två steg fram in till mitt gym och kör igång 30-40 minuter. Det räcker gott och väl.

Jag behöver lära mig att vara mer flexibel, mer anpassbar. Det behöver inte vara kört. En dag tränade jag på kvällen också men det är sällan jag orkar faktiskt. Då är det morgonen som gäller eller lunch. Senast kl 15:00 då barnen kommer hem sen.

Men idag fick jag till det och det är jag glad över.
Jag älskar när man märker hur kroppen reagerar på den lilla yogan jag gör på morgonen, när psyket reagerar på min dagliga meditation och allt. Men idag märkte jag tydligt hur mycket mjukare jag blivit i lederna, jag var inte alls lika stel i kroppen som jag alltid är, när jag gjorde min uppvärmning. Vad härligt att det ger resultat! Det gjorde mig mycket glad.

Nu har jag fått i mig lunch och är klar med dagens möten.
Jag har blivit helt beroende av en jättegod latte som jag ska tipsa om sen. Alltså perfekt nu inför julen som är inte alls långt ifrån.. ?

Nu ska jag passa på att meditera lite innan lunchen tar slut. Jag älskar mina eteriska oljor och att sitta och andas in de, medan jag mediterar och lyssnar på riktigt härlig och avkopplande musik, det är livet!

home_inspiration

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.