Nytt till hemmet kanske – Stronger Life

Stronger Life

Nytt till hemmet kanske

I samarbete med Trendcarpet

Det är helg, lördag och det känns ashärligt såklart men samtidigt blir jag lite lite rastlös nu när vi inte kan åka iväg överallt, vart vi vill. Jag klagar inte, jag påpekar hur jag känner. Men något jag gärna vill göra när jag har bra med tid, är ju att göra om i hemmet.

Den senaste tiden har jag fastnat mycket för indian stilen igen. jag brukar vara återkommande i den idéen att inreda mer bohemiskt. Men jag har någonstans också alltid dragits till mer stilrent och fräscht.

En av sakerna jag vill byta är soffan men det vet jag att jag aldrig kommer att få, den är rätt så ny, så det skulle inte hända. Men då tänker jag, kanske några nya kuddar och nya mattor? Jag har länga tjatat om att byta mattan, även om jag älskar vår fina matta så tänker jag att man kan byta? Jag har funderat på att jag vill ha en ljus i alla fall, något i dessa stilar.

Mattorna är från Trendcarpet och det jag gillar med det här företaget är att deras mattor är alla märkta med care and fair-märkning, det innebär ju att det inte är gjort med barnarbete! Väldigt viktigt enligt min mening.

Mattorna kommer från hela världen – men de har alla en sak gemensamt: De håller högsta kvalitet och är framtagna av trendmedvetna och duktiga designers.

Ju mer jag insett om hur vi människor förstört denna värld och hur Covid -19 är ett sätt för moder jord att rensa ut lite så tänker jag att det här är ett bra läge för oss att börja bli mer konsekventa över våra köp, våra val och hur vi handskas med saker och ting. Det är viktigt för planetens framtid, den är snart ute. 2021 snart och jag vill inte se mer barnarbete i världen. Barn ska vara barn. Nytt år snart och jag vill kunna se fåglar flyga och fiskar simma, inte se mutantdjur eller att Monte Everest försvinner för att klimatet smälte den. Dag för förändring. Och jag börjar i hemmet 😀

Nä men skämt å sido, nu ska jag inte börjar tok handla en massa nytt, det vore dukt men småsaker som matta och kuddar tänker jag är något bra att börja med istället för att byta ut hela soffan. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.