Stronger Life

Såhär avslutar jag fredagen!

Jag vill passa på att avsluta den här dagen med en massa tacksamhet. Ibland tänker jag på sånt som vi verkligen tar för givet, men tänk om det plötsligt tog slut. Tänk om våra liv plötsligt bara tvärt förändrades, om vi förlorade en massa av det vi hade, då minsann hade vi varit tacksamma för det vi hade en gång.. nä förresten, vi hade nog inte varit tacksamma då heller, vi hade istället tyckt så jädrans synd om oss själva för att vi en gång hade det och sen förlorade det. Vi hade skyllt på andra, det är andras fel, inte vårt. Jädras att de förstörde våra liv.. för så funkar de flesta av oss människor.

Så idag är jag extra detaljist på vad jag är tacksam för:

-Jag är tacksam för vårt rena vatten som rinner i våra kranar, varje dag, hela tiden, närsomhelst. Tänk vad bra vi har det, medan andra länder, många många andra medmänniskor kämpar för att hämta vatten eller måste betala dyrt för att få vatten. Och som idag tex, så tog varmvattnet slut från 16:00 till nu och vi har fortfarande inte varmvatten, kan inte duscha eller ens diska. Så det är inget man ska ta för givet.

-Jag är mycket tacksam för att vi har ett varmt boende. Tänk vad mycket möbler vi har, element som är varma och värmer vårt hem.

-Jag är tacksam för att vi har sköna sängar. Alltså i många andra länder har man det man har råd med mer eller mindre. Men vi har sköna sängar, sköna kuddar och täcken som värmer oss. Vi har det riktigt bra och lyxigt.

– De kontakter jag har i min närhet. Jag har inte många vänner i mitt liv, men de få personer jag har runt omkring mig de är mig så guldvärda.

-Att ha värme är något jag är så tacksam för, i hemmet alltså. När vi väl förlorar värme hemma så inser jag hur hemskt det skulle vara om vi inte hade värme. Kallt i hemmet, golvet och massa kläder på oss inomhus. Men vi har det mysigt, vi har det varmt och tryggt i hemmen. Tänk vilken lycka bara det är.

Jag kan göra listan så lång men jag ska inte tråka ut er. Men det kan vara värt att tänka på!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.