Bästa Servicen! – Stronger Life

Stronger Life

Bästa Servicen!

God morgon onsdag. Vi är redan i mitten av veckan och det känns som att helgen knackar på dörren. Herre Jisses vad mycket det är om valet i USA, jag orkar inte följa det där, det känns som att politik är ju bara lögner mot lögner. Det handlar om att välja den som ljuger bäst. Ring mig när en mörk kvinna har blivit vald till president, så känner jag.

Idag väntar en massa jobb, så jag sitter i mitt fina lilla kontor med levande ljus tända, härlig inspirerande musik i bakgrunden och försöker vara så effektiv som jag bara kan.

Åh förresten jag måste ju lyfta upp ett företag som är så otroligt bra! Personligalmanacka, alltså deras service är så galet bra. Jag fick hem en almanacka häromdagen och jag vet inte om jag missat eller om det är de som missat att göra almanackan från och med januari 2021 – december. Men när jag fick den så börjar den nu i oktober 2020 och slutar därmed i oktober 2021. Så när jag skrev och frågade om det va jag som missat så svarar de att de skickar en ny! Bästa! Snart kommer alltså en likadan fast med korrekt månadsstart. 🌟

Nu ska jag snart in på ett möte. Så vi hörs lite senare.
Kom ihåg att andas genom dagen, sträck på dig, var stolt över den du är och älska dig själv. 🧡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.