Varför täcka allt?? – Stronger Life

Stronger Life

Varför täcka allt??

Dagens stress är maxad men jag andas så gott jag kan. Har inte tagit pauser idag, vilket är dumt. Tränade inte heller, men tänker ändå försöka få tid senare och åt bara på 25 minuter istället för hela min lunchtid. Ja jag vet, snacka om att ge livet en chans att knäcka mig men jag tänker inte låta mig besegras. Idag loggar jag ut i tid. Sen tänker jag meditera en massa medan barnen har sin träning, passa på att ta hand om mig själv under den timme, så gott det går.

Idag har jag min nya favotröja. Take the risk.. ett meddelande som jag borde säga oftare till mig själv. Jag vill ta fler risker men vågar inte. Jag vill släppa fegheten och våga men ack så svårt. Men jag jobbar på det.

Hallå, idag satt jag på lunchen och kollade lite Instagram. Shit vad trist det är att se fina, söta Influensers som är starka till sättet.. men som sen lägger ut en video på hur de sminkar sig och då får man se hur jädrans mycket smink de har.. Varför ?? Den här tjejen är ju faktiskt jättefin, men det va tusen olika underlag, miljontals covers och saker som skulle kletas på för att sen bara se lite finare ut än vad hon faktiskt redan var. Så jädrans tråkigt. Varför måste vi ha den perfekta hyn? Varför måste allt vara så täckt och perfekt?

Jaja, alla gör som de vill men så trist att det ska vara så, för de små ser ju hennes video tex, och tror att det ska vara så. Tusen grejer på facet och sen är de snygga..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.