Stronger Life

Ibland blir vissa saker lidande

Okej, då tar jag en paus från studierna för nu. Jag loggar ut, tar ungarna till deras träning och passar på att få i mig lite frisk luft. Men sen när jag kommer hem så behöver jag sätta mig ner och fortsätta med jobb. Lite tråkig kväll men så blir det ibland.

Just nu kanske bloggen blir lite lidande och tråkig för att jag ska klara av att balansera allt i vardagen just nu. Jobb, träning, barn och mer jobb… ja då blir bloggen överflödig.

Medan jag sitter på barnens träning så passar jag på att lyssna på mina studier för att komma in i det hela lite. Jag behöver komma in i att fylla mina kvällar med studierna. Det skulle vara så härligt att ha jobb på dagen, studier på kvällen. Med en paus för barn och familj mitt emellan såklart.

Jag tror att jag befinner mig i ett slags adrenalin stadie just nu, i mitt liv. För jag har mer ork än vad jag någonsin har haft i såna här liknande situationer. Som tex att jobba med deadlines och jobba över och ändå ha ork att blogga, läsa, lyssna på föreläsningar etc. Galet. Jag älskar det. Hoppas det håller i sig och att jag mår bra hela tiden.

Hur är det med dig? Berätta, vad gör du, vad jobbar du med, hemma? Pluggar, berätta vem du är. Vore kul att veta vilka hundratals personer det är här inne varje dag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.