It’s that time now – Stronger Life

Stronger Life

It’s that time now

Härliga söndag! Det är söndag och solen skiner. Jag blir så full av energi med den härliga solen men också för att jag gick upp tidigt och gjorde morgon-yoga, följt av meditation för att starta en positiv morgon. Jag älskar den här härliga sidan som jag hittat, fulla med meditationer för alla möjliga situationerna typ.
Idag är det ju last quarter moon också, vilket innebär en ny ritual för mig. Att fokusera på att rensa ut sådant som jag inte vill ha i mitt liv, både fysiska saker och mentala saker. Ut med det gamla och dåliga och in gör plats för det positiva och härliga.

Dagens affirmationer: 

” I abandon my old habits and take new positive ones”

” I let go and trust the Universe”

” I release what no longer serves me”

” I am now conquering my fears one at a time”

Annars kommer dagen att bestå av att gå ut och promenera, ta lite höstbilder innan det är helt försent. Njuta av den friska luften och min fina familj. Fira farsdag med mycket kärlek, till båda min far och till min man som är far till mina barn. Kanske baka lite nyttig banankaka? Jo och sen måste jag göra alla mina matlådor inför veckan som kommer. Tänker börja med att göra färdiga matlådor igen, det är det bästa för mig och minska min stress i vardagen.

Hur ser er söndag och farsdag ut? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.