Stronger Life

Wow, igår!

Wow vilken dag jag hade igår. En sån fin födelsedag. Dagen började så fint med ett grattis från min underbara make. Följt av en jättefin kollega som jag har och sen kom resten av kollegorna, vännerna och slutligen släkten. Ja barnen också såklart. Jag tycker så mycket om människorna jag har runt omkring mig.

Jag fick så mycket blommor igår, Gud så glad jag var. Jag fullkomligt älskar blommor. Sen fick jag mest pengar, för ingen vet vad de ska köpa till en person som redan har det mesta i livet. Jag har ju allt jag vill ha och behöver typ.

Det är ju fredag, hur härligt är det inte med snart helg. Jag skulle behöva lite ledigt i helgen men jag ser inte hur jag ska kunna få tag i den tiden. Maken ska lämna bilen på verkstad i några timmar och är på andra sidan stan. Kanske jag kan smita förbi min mamma och vara där ett tag, låsa in mig med datorn i gästrummet och låta henne ta hand om barnen haha. Ja vi får se. Känner egentligen behovet av att få vara ensam, helt ensam utan jobb, utan måsten, utan nått, bara få stirra ut genom fönstret och få tänka, lyssna. Jag har länge varit i behov av det här känner jag. Måste se till att få mig den tiden, jag förtjänar det ju!

 

Okej nu är det dags att sätta igång dagen tror jag.
Yoga- check
Meditation- check
Frukost- check
Har fått iväg barnen- check
Dags att sätta igång med todays work

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.