Stronger Life

Azteka hall

Det är snart helg och jag undrar lite vad vi ska göra den här helgen egentligen. Jag hade tänkt att åka in till stan för jag måste använda ett tillgodokvitto nu i november, annars förlorar jag (den som köpte den) 1000 kr.. Det är en gammal present som jag fått men jag ville inte ha den. :/

Men i och med de nya restriktionerna/rekommendationerna så ska man undvika att åka till centrum, affärer, bibliotek också, vilket jag också ville förbi med barnen. Vad kan vi göra då tänker jag? Absolut att vara ute men det går ju inte att vara ute hela dagen från 8-20 typ. 😀

Nu klagar jag inte, jag förstår att man har restriktioner som egentligen är rekommendationer, men jag tycker man ska lyda de och sen är det mest att jag undrar bara VAD man kan göra då? Jag jobbar hemma och blir lite lätt galen på helgerna, av att bara sitta hemma då också. Det får bli många långa promenader i skogen tror jag. Hoppas på sol så att vi kan gå ut och fota lite bilder på hösten.

Sen kan man alltid göra om i hemmet. Behöver ett sideboard men det får vänta, så vi får pyssla med det som vi har och kan. Göra om är alltid skoj. Och träna en del antar jag 🙂

Älskar min fina hall, behöver bara ett bord här. Tips?
Har sett både på mio, ellos och andra ställen men vill helst SE och känna på bordet innan jag klickar hem.

Vad ska du göra i helgen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.