Två nya ting! – Stronger Life

Stronger Life

Två nya ting!

Usch att det börjar gå sämre med Covid-19 igen. Att vi ska behöva ha det här viruset som gör att vi inte kan umgås och kramas. Jag har inga problem med att jobba hemma, jag älskar det så jag kan inte säga att jag hatar pandemin men just det här med att inte kunna kramas och umgås med vänner, familj och kollegor på samma sätt, det är lite trist faktiskt.

Hursomhelst så får man väl göra det bästa av situationen. Flickornas träning har inte ställts in än i alla fall men vi föräldrar får inte vara med och titta längre. Jag brukade försöka att jobba med sociala medier, fakturera eller plugga lite på den lilla tiden som jag har därborta men nu vet jag inte ens vad jag ska göra.
Det är för kallt för mig, för att gå ut och promenera på kvällen och eftersom det är som ett litet industriområde så känner jag inte för det heller.

Åh något skoj är att jag har fått hem mina block från Personligalmanacka nu i alla fall. Ett anteckningsblock och en almanacka inför 2021. Så varför inte börja planera nästa årets goals redan nu? 😉
Som jag älskar att planera och skriva 😀

Vill du göra en beställning du med? Hör av dig (de två första) så får du en rabattkod!

Nä nu behöver jag röra lite på mig, fryser, är kall om händerna och vill ha en god kopp te. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.