Stronger Life

Morgon vs kväll

 

Good morning sunshines!
Idag struntade jag i att skrolla i mobilen när klockan ringde, jag förlorar för mycket tid på den där mobilen. 20 minuters skrollande inne på Instagram, vad ger det mig i livet? Inte mycket, de 20 minuterna kan jag ta sen, men på morgonen så behöver och vill, jag vara effektiv och det kan man inte vara om man inte går upp på en gång.

Min morgon började med yoga, för att sträcka ut kroppen och väcka den liten.
Följt av en meditation för att varva ner, vara här och nu och sätta dagens intentioner.
Skriver ner känslor och tankar i min bok, dricker en god te och börjar med min goda frukost som är gröt och honungsmelon. Slutligen min goda kopp kaffe vid datorn och sätter igång med dagens mail och allt jobb.

Jag fullkomligt älskar mina morgnar, jag längtar till min nästa morgon, för de är så mysiga. Det är något magiskt med att vara uppe tidigt och se morgonen gry, att se solen stiga och färga himlen i olika färger innan den slutligen är uppe. Kvällarna är inte lika ritualiska men ändå rätt mysig med mina levande ljus och njuta av en riktigt god te.

Min kväll är med en kopp te, levande ljus, kristaller och meditation på 20 minuter för att komma ner i varv, landa efter en arbetsdag, släppa oro, negativ energi och massa tankar och kunna sova bättre. Ungefär så, kort och gott.

spirituality

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.