Stronger Life

Räcker inte till!

God morgon FREDAG!! Wohoo vad jag är glad och tacksam för att det är fredag äntligen. Jag tycker så synd om barnen som velat att jag ska vara ledig hela tiden, antagligen för att de vill hitta på något kul på höstlovet men jag måste ju jobba och jag sparar semesterdagar till julen. Usch det va just det här livet som jag inte ville ha, speciellt när man har småbarn. Livet passerar så snabbt, plötsligt är de stora och den lediga tiden du har vet du knappt vad du ska göra med eftersom barnen är numera ungdomar och du ser de 3 ggr/veckan..

Nä men det finns mycket annat jag har att vara tacksam för och sen är det ju mening att jag ska ändra på det här. Jag förtjänar att leva det liv jag vill ha, vi har bara ett liv så varför inte sträva efter att skaffa ett som vi trivs med, som vi älskar, som vi njuter av varje dag. Nu säger jag inte att jag vantrivs, för det gör jag inte, jag älskar mitt liv som det är just nu men det går alltid att förbättra och det är inte det liv jag önskar mig.

Men min tacksamhet finns ändå alltid där. 

-Jag är tacksam för att jag ens har ett jobb, ett jobb som tillåter mig att vara hemma och minska min stress med att få ihop familjeliv, aktiviteter och 8-timmars jobb.

-Jag är mycket tacksam för att jag har mina barn små fortfarande, för jag hinner att ändra på mitt liv om jag bara tar tag i det, till det bättre och skapa mer tid med de, för de.

-Jag är enormt tacksam för den maken jag valt, en fin pappa till mina/våra barn och en underbar man som stöttar mig inom allt i livet. Han är magisk.

Vi har mycket att vara tacksamma över i livet, vi behöver bara stanna upp och se de, känna de och tacka för de. Ta det inte för givet, vi vet aldrig hur länge vi har de.

gårdagens kort ur mitt fina Feel Good Card Deck

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.