Stronger Life

Dags för att planera nytt

Nu har jag varit inne på min favoritsida som har personliga anteckningsböcker och almanackor. Min almanacka 2021 är beställt och ett anteckningsblock också. Jag har så mycket som jag skriver just nu att jag tar slut på alla block här hemma. Sen är det alltid roligare att ha något mer personligt.

Förut hade jag alltid mina egna bilder på, riktigt personligt. Men så fick jag en känsla av att jag ville vara lite mer anonym, lite mer clean och en härlig bild räcker långt för mig.

Ser fram emot att planera nya året som kommer. Jag kan knappt förstå att 2020 snart är slut. Det är ju bara två månader kvar på året och sen är det nytt. Det går snabbt, jag som trott att jag skulle vara klar med mycket året 2020 har i vissa lägen inte ens hunnit påbörja det jag planerat. Men ibland är det så och något jag verkligen inser med mig själv, är att jag drar på mig alldeles för mycket saker på en och samma gång. Jag måste sluta med det, livet kommer inte att ta slut imorgon (hoppas jag) så jag hinner. En sak i taget till en början, sen när man är inne i ett flow så kan man ju ha fler bollar i luften men när man redan har barn, träning, jobb och planer så blir det inget bra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.