Stronger Life

Bus eller virus?

Det är redan torsdag, det känns som att den här veckan började nyss och det är redan helg snart. Den här helgen eller egentligen lördagen, kommer att vara så galet stressig. Det är mycket med lite av allt på lördag. En släkting/familjemedlem till min man flyttar på lördag. Och på lördag ska jag plugga i en lokal som ”skolan” hade hyrt (men denna kanske jag blir tvungen att avboka!). På lördag har vi en fullmåne ritual som vi ska göra och det är också halloween. Så det är en del att hinna med.

Jag har inte många vänner som är med i det här spirituella livet och tror på andlighet och kristaller. Men jag har tur att jag har en, bara en som gör det. Vi brukar kunna prata en del och byta tips med varandra om hur vi kan utföra månens ritualer och ta hand om oss själva bäst. 🙂 Låter säkert jätteflummigt men det andliga är nog inte så icke-flummigt heller. 😉

Ja som sagt, mycket att göra denna lördag men det blir kul tror jag.
Däremot tänker jag lite på det här med bus eller godis.. läste någonstans, att det stod ”Bus eller Virus” haha, lite skoj men ändå inte. Jag menar, det är ju pandemi därute fortfarande. Folk har gått in i en tro om att allt är okej nu, det är frittfram eller nått. Hur ska ni göra? Ska era barn gå?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.