Stronger Life

Today is an amazing day

God morgon mina änglar. Det är onsdag, solen är på väg upp och det ser ut att bli en vacker dag idag. Mina barn ska till fritids några timmar men den stora tjejen ville stanna hos en kompis idag så jag ändå får jobba lite i lugn och ro för att hinna klart med några saker. Sen checkar jag ut vid lunch och ska vara med barnen.

Igår var vi i stan en sväng, besökte Oh la Moon igen som är en kristallbutik (av Josefine Dahlberg gammal modeinspiratör). Vi köpte på oss nya kristaller och annat härligt. Sen svängde vi förbi mormor som jobbar på tisdagar lite extra. Hon blev positivt överraskad och glad. Vi tog en liten fika med henne i butiken, köpte eteriska oljor (lavendel) för att meditera på kvällarna med. Det är lugnande och hjälper en att komma ner i varv, kan berätta mer om min rutin längre fram.

Sen var det dags att åka hem och äta middag. Det var så mörkt och jag har inte varit ute runt den tiden (17-18) för att inse att mörkret verkligen är här nu. Men jag älskar ju att tända levande ljus överallt så det är väl okej, så länge jag får se dagsljuset och nu när jag jobbar hemma så ser jag mer av den genom mina fina stora fönster.

Nu har jag varit uppe sedan 06, hunnit meditera 20 minuter, ätit en god frukost och sitter med bloggen och min kaffe i min ensamhet och njuter. Barnen ska inte till fritids fören 09 så jag hinner njuta lite av de också. 🙂

Önskar er en härlig onsdag, fylld av energi och glädje!

citat-feelgood-motivation

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.