Stronger Life

Testar en matkasse

Alltså det här med att promenera, jag älskar det verkligen. Men att få gå vid vattnet är ju det maximala. Varför är det så rogivande. Jag saknar mitt Spanien, att få gå vid vattnet, se havet och solnedgången.

Jag var inne i stan igår, gick förbi Slussen där de bygger en massa. Stockholm är ju fint men det är så tråkigt att det ska byggas överallt och det blir typ aldrig klart.

Okej, hur som idag har det varit en annorlunda dag här i hemmet. Barnen skulle varit på fritids/klubben men ena kom hem och gick ut med sina vänner sen och den andra har varit borta sedan 09 och fortfarande inte kommit hem. Jisses, när fick jag tonåringar typ? 😀 De är bara 9 och 10 år. Shit vad svårt det kommer att vara för mig att inse att de är tonåringar när de växer upp. Värre kommer det att bli när de börjar gå ut, på fester alltså, och åka in till stan. Uusch! Vill inte ens tänka tanken.

Nu ska jag nog laga lite middag och koppla bort oros-tankarna. Jag testar en ny matkasse men vet inte alls vad jag tycker om det. Jag har svårt för matkassar, det verkar inte passa oss riktigt. Jag testar HelloFresh .. återkommer med mer info sen.

Har du matkaffe och vilken i sånt fall.

restaurang-food

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.