Stronger Life

Rökkvarts med magiska krafter

God kväll bästa ni 🌸Vilken konstig eftermiddag det blev idag. Jag mådde verkligen konstigt idag, inte alls bra på eftermiddagen. Visste inte vad jag skulle göra så jag tog min rökkvarts och stoppade in den innanför behån, haha. Jag har lyssnat mycket på Soul Care podden (by Oh la moon). Där förklarar de mycket om olika kristaller och vad de är bra för. Rökkvarts är bra för att bli av med negativa energier och tankar. Eftersom jag hade en massa och det triggade min ångest lite lätt så tänkte jag att det va något jag behövde.. efter 5-10 minuter så mådde jag bra, pulsen var nere och inga mer dubbelhopp på hjärtat.

En viss del av mig är lite skeptiskt till att kristaller ska kunna hjälpa en, att de har magiska krafter men vad kan jag säga när jag har det framför mig svart-på-vitt.

kristaller-magic-moon-spirit

Bild lånad från Oh la moon

Hur som helst, sen mådde jag bra och familjen kom hem också så jag kunde njuta av att ha barnen här hemma igen och må bra. De här senaste två veckorna har verkligen varit till mitt bättre. Meditationen har hjälpt mig mycket i min vardag och jag känner en stor förändring inom mig.

Sen att det är skorpionens tecken nu också, gör ju saken lite mer speciell, det är dags för mig att skina och jobba med mitt nya 2.0 av mig själv.

Jag älskar min fina Indian-hörna som finns i vardagsrummet. Lite synd att den är där ute för annars hade jag kunnat ha min meditation där men eftersom maken och barnen tittar på tv, springer omkring förbi, så blir jag bara störd. Så min hörna är där jag har mitt lilla gymrum. Tills vidare..

God natt bästa ni, ska försöka duscha, meditera och sen komma i säng tidigt idag. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.