Stronger Life

Idag blev det lite jobbigt..

Nu på eftermiddagen har jag känt av en liten ångest som försöker komma krypande. Jag har högpuls i halsgropen typ och behöver ta en lite paus då och då för att komma ner i varv. Undra vad det är kroppen försöker säga mig. Kanske för mycket i tankarna..

Min bästa tid på dygnet är morgonen, att ha min egna tid 06:00 och ta en kopp kaffe, frukost för mig själv och mina egna tankar. Det är viktigt att ha egen tid, att må bra och ha din egna lilla ritual av ”feel good”.

 

Så just nu tar jag det väldigt lugnt, jag fokuserar på min andning, försöker få ner min puls, rör mig långsamt för det triggar och lyssnar bara på lugn och harmonisk musik. Jag tror jag vet vad som kan ha triggat att må dåligt men det är inget jag kan gå in på här. Ibland är det så, man försöker hitta sitt inre lugn och då är det andra saker utifrån som är lite väl privata och som försöker krya under skinnet på dig.. Jag gör vad jag kan för att handskas med det och över varje dag på att det inte ska påverka mig och mitt liv alldeles för myclet.

Jag kan inte styra vad andra människor gör och jag kan inte låta rädsla ta över mitt liv. Måste jag gå igenom en tragedi så får jag väl göra det, då är det så det är menat för mig. Och då får jag ta mig igenom det, se vad jag kan lära av det och acceptera att ibland är det så i livet, hur ont det än gör. Men nu hoppas jag på att få slippa någon hemsk tragedi i mitt liv. Jag vill se lycka, harmoni och glädje.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.