Lyx känslan! – Stronger Life

Stronger Life

Lyx känslan!

Jag har ju fått dille på att jag ska ha hotelltäcke och hotellkudde till min säng. Först ville jag ha en massa kuddar som man har på hotell men insåg snabbt att det är ju så onödigt. Vi är personer som verkligen aldrig är inne i sovrummet fören vi ska gå och lägga oss, då är vi alltså bara där i 9 timmar som max och av de 8 sover vi, resterande.. hehe, då snackar vi, umgås och ja ni kan ju tänka er 😉 Hur som helst så insåg jag att det är riktigt onödigt att ha värsta av det värsta inne i sovrummet när vi typ aldrig kommer att se det ändå. Såklart vi vill ha det fint ändå och det kan man ju få även om man inte har 4 kuddar per pers i sängen.

Vi var på Mio för inte så länge sen och köpte hem lite smått och gott därifrån. Lite ljuslyktor, soffkuddar och annat fint. Men så hittade jag täcken som jag gärna skulle vilja ha, lite kuddar och överkast som såg väldigt fint och lyxigt ut. Mios överkast finns här och de här nedan är Ellos överkast. Vet inte vilken av de två jag gillar bäst men de är fina båda två. Vill ha ungefär samma färg på gardinerna också.

 

hotell-sang-sova-home-inredning

Just nu vill jag verkligen göra det så fint och lyxigt i hela hemmet så att jag kan fota lite sen. Ser så fram emot vad som komma skall inom kort. Jag har lite planer och tror en av de snart går igenom. 🙂 Hoppas hoppas, då blir det skoj 2021.

Ps. om någon vet vart man kan köpa täcken som är av microfibrer (alltså inte dun eller vanliga fibrer) så hojta till!! Jag vill ha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.