Omgiven av motgångar! – Stronger Life

Stronger Life

Omgiven av motgångar!

Jag känner mig som en svamp just nu. Jag befinner mig i en speciell period i mitt liv just nu, tror jag, som törstar efter information, lärande och kunskap inom andlighet, spirituella ämnen och personlig utveckling. Jag vill läsa böcker efter böcker, skriva listor och se min vardag förändras till det ännu bättre.

Jag kan inte säga att jag mår dåligt för det gör jag inte just nu, men är bara så sugen på mer och mer hela tiden. Jag började förra veckan, med att lyssna på positiva saker och efter att ha slukats av boken Rövardotter och känt av det negativa inom mig så inser jag att jag måste omringa mig av positiva och utvecklande saker.

Just nu har jag hoppat på en ny bok: Omgiven av Motgångar, skriven av Thomas Erikson. har bara lyssnat 1 timme och är redan fast. Den är helt fantastisk!

Jag menar hur sant är det inte, att vi måste lära oss mer om att ta eget ansvar för våra handlingar och liv. Något som låter så självklart men som vi ändå har en tendens av att skjuta ifrån oss. Ja jag vet, du tänker säkert “inte jag, jag har full koll på vad som står på mig..” men har du det? Lyssna/läs boken och svara igen. Kanske du är en av de där helt insatta personerna som tar fullt ansvar för alla dina handlingar och då är du inte direkt olycklig utan har full koll på din vardag, ditt liv och vart du är på väg. Men annars, läs boken, tycker den är super. En bra vägledning.. och kom ihåg att med koden Didi30 får du kostnadsfritt lyssna och läsa allt du orkar och förmår i 30 dagar på Nextory!

mindset-attrakt-power

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.