Stronger Life

Lära mig på nytt!

Aj så fel jag hade! Vi skulle inte in till kontoret tydligen så jag var på väg ut härifrån men så va det något som fick mig att ta en titt i kalendern en gång till.. och där stod det att mötet var via teams!! Shit vilken tur att jag inte bara drog.

Så idag har jag varit hemma och haft möte efter möte! Jag har inte ens hunnit jobba idag känner jag.. eller ja, fel uttryckt, för mötena är också mitt jobb.

Men något som är bra… jag hann träna idag! Körde på lunchen, ett halvtimmes pass och det va supernice. Jag pratade med min pt, som i sin tur gjorde om mitt träningschema till ”back to basic” så att jag på nått sätt kan börja om från början. Ska fokusera mer på kosten och släppa träningen lite. Med ”släppa träningen” menar jag dock inte att inte träna alls, utan att bara köra basövningar, kortare pass men ändå köra kanske 4 ggr/veckan.

Idag hade jag svårt att planera lunchen. Tycker det är svårt att ha koll på fördelningen av protein, kolhydrat och allt vad det är men jag lär mig allt mer och mer för varje dag. Sedan har jag en kurs inom kostrådgivning också så jag ska minsann se till att lära mig mer!

Men nu behöver jag dricka vatten och fortsätta jobba vidare.
Puss på er

Det här är drömmen… att ha såna här klara matlådor varje söndag, inför varje vecka!! Det är mitt mål inför kommande vecka!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.